ÅSÖ (متنوع وعام)

Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد

العنوان: Örsätter Industrigallerian 35, Åtvidaberg, السويد
الهاتف: +4612084460 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://aso.se البريد الإلكتروني: *

Åsö är en specialgrossist som säljer och lagerför produkter för tillverkning av bakverk, praliner och desserter. Vi har ca 100 noga utvalda leverantörer, däribland chokladtillverkare som är bland de främsta i världen. Som chokladåterförsäljare arbetar vi med råvaror från Felchlin, Callebaut, Pavoni och Läderach men vår egen Åsö-choklad av hög kvalitet tar även den en allt större marknad.
Åsö är förknippade med choklad men faktum är att hälften av vår försäljning utgörs av dekorationer, förpackningsmaterial, te och redskap för konditorer och bagare. När vi väljer leverantörer ställer vi höga krav på kvalitet och deras förmåga att leverera ekologiska varor. Våra kunder är i första hand konditorier, restauranger och gourmetbutiker men allt fler privata finsmakare vänder sig numera till oss för att kunna baka som riktiga proffs. Glöm inte heller att vi också saluför ett stort sortiment av kvalitetsteer. Beställer du före kl 14.00 har du i regel varorna dagen efter.

Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد Allrestaurants - ÅSÖ - Åtvidaberg, السويد

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X