TEA HOUSE (متنوع وعام)

Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا

العنوان: Pieksämäentie 234, 51900 Juva, فنلندا
الهاتف: +358404101626 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://teahouse.mycashflow.fi البريد الإلكتروني: *

TeaHouse sijaitsee Juvalla ja on englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone. Ruusukankain ja kukkatapetein sisustetuissa huoneissa tarjoilemme englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Paikallinen teen ystävä tai ohi ajava matkailija voi hetkeksi astua Bedfordin herttuattaren, Annan maailmaan, nauttia kiireettömästä teehetkestä maaseudun rauhassa, vanhan sukukartanon tunnelmallisessa miljöössä.

Valmistamme leivottavat tuotteet itse ja teemme mahdollisimman paljon yhteistyötä lähialueen tuottajien kanssa sekä käytämme luomutuotteita. Paikan päällä nautittavien suolaisten ja makeiden herkkujen lisäksi myymme teehen liittyviä tuotteita, syötäviä herkkuja, teekirjoja sekä irtoteetä kotiin tai kylään vietäväksi. Valikoimassamme on noin 100 teelaatua, joista jokainen teen ystävä voi valita oman suosikkinsa. Teemme ovat myös myytävänä verkkokaupassamme.

Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا Allrestaurants - TEA HOUSE - Juva, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X