SUKLAATILA (متنوع وعام)

Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا

العنوان: Hiitintie 1, 33400 Tampere, فنلندا
الهاتف: +358504090073 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kauppa.suklaatila.fi البريد الإلكتروني: *

Kaukana Ylöjärven peräkylillä elettiin viime vuosikymmenen loppupuolella epäuskoista aikaa. Väki pudisteli päätään, kun vanhan sukutilan navetta sai uuden katon, kunnon eristykset ja tyystin uudet, elintarvikehuoneistoksi kelvolliset sisätilat.

Että sitten suklaatehdas entisille karjan kotisijoille? Hieman syrjään siitäkin paikasta, joka tunnetaan ”keskellä ei mitään”?

Kaksi uskoi. Tilan isännäksi ja emännäksi sukupolvenvaihdoksen saattelemana tulleet Tomi ja Katja Järvenpää. Pariskunnalle tämä villi voltti työelämässä tarkoitti ravintola- ja mediatöiden vaihtumista maaseutu- ja käsityöläisyrittäjyyteen suklaan parissa. Suojärven Suklaatila Oy perustettiin vuonna 2007, ja toiminta alkoi keväällä 2010 vanhasta navetasta saneeratussa elintarvikehuoneistossa.

Ensimmäisen työntekijän perheyrityksemme palkkasi vuonna 2011, minkä jälkeen paraatiimme on liittynyt jo useita muitakin tekeviä ja taitavia ihmisiä. Meidän voimamme kumpuaa maaseudusta ja omalla kotitilallamme toimimisesta. Olemme halunneet osoittaa, että maaseutu on loistava toimintaympäristö ja mahdollistaa monentyyppistä menestyvää yrittäjyyttä – jopa suklaatehtaan vanhaan navettaan.

suojarven_suklaatila_03Alusta pitäen meille on ollut tärkeää verkostoitua toisten maaseudun toimijoiden, pienvalmistajien ja kädentaitajien kanssa. Olemme toistemme keskinäisiä sparraajia ja ajatusten pallottelukumppaneita yhteistyön ulottuessa tuotekehityksestä ja jalostuksesta työnulkopuoliseenkin elämään. Pikkuhiljaa pienen tilamyymälämme hyllyille alkoi karttua myös muiden tuttujen valmistajien tuotteita. Ja mitä siitä sitten seurasikaan

Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا Allrestaurants - SUKLAATILA - Tampere, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X