KAHVIKAVERI (متنوع وعام)

Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا

العنوان: Ruusulankatu 8, Helsinki, فنلندا
الهاتف: +358405217000 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kahvikaveri.fi البريد الإلكتروني: *

Me olemme ne, jotka tarjoavat kupillisen kahvia aina kun tulette käymään. Ne, jotka auttavat teille sopivimman kahvin valinnassa. Ne, jotka antavat neuvoa kun etsitte kahvikonetta kotiin tai toimiston keittiöön. Ja ne, jotka tervehtivät teitä aina hymyssä suin!

Meidän päätavoitteemme - tietojemme levittäminen kahvista ja kahvikoneista. Emme halua tarjota ainoastaan hyvää asiakaspalvelua ja nopeaa toimitusta. Haluamme auttaa myös kahvikavereita löytämään heille sopivimman kahvimaun. Haluamme tutustua asiakkaisiimme, jotta he tuntisivat itsensä meidän ystävinä. KahviKaverin ystävinä!

Olemme pystyneet saavuttamaan lyhyessä ajassa aika paljon. Kaikki se - teidän ansiota. Ainoastaan teidän kysymyksien, mielipiteiden, rehellisien vastauksien ja mukavien kiitoksien ansiosta pystymme jatkamaan tietojemme jakamista, kysymyksiin vastaamista ja kilpailujen sekä kahvimaisteluiden järjestämistä! Teidän ansiosta on "KahviKaveri" muutakin kuin ainoastaan nimi!

Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAHVIKAVERI - Helsinki, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X