APFEL (متنوع وعام)

Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا

العنوان: Gundulićeva 24, 21000 Split, كرواتيا
الهاتف: +38521695960 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://apfel.hr/ البريد الإلكتروني: *

Apfel je osnovan 1996. godine s idejom da olakša i ubrza nabavu hrane i pića hotelima, restoranima, kafićima. Vrlo brzo ponuda se širi na ugostiteljsku opremu, sitni inventar te stolove i stolice.

Godine 1999. Apfel prelazi u svoju zgradu na današnjoj adresi u Makarskoj, a 2007. prostor se proširuje na izložbeno-prodajni kompleks od 3000 m2. 2010. godine Apfel prodaju i distribuciju hrane seli u svoj novi Supermarket Gastro centar na 1100 m2 prodajnog i distributivnog prostora.

Zapošljavamo 100 stalnih, a tijekom sezone do 150 radnika. Apfel je na taj način već dugi niz godina vodeća kompanija na Makarskoj rivijeri u distribuciji hrane i pića, te radi na prostoru cijele Hrvatske u segmentu ugostiteljske opreme. Bogatom ponudom i stalnom nadopunom asortimana te stručnim timom koji je na usluzi kupcu čvrsto smo pozicionirani u HoReCa segmentu tržišta.

Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا Allrestaurants - APFEL - Split, كرواتيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X