ALASZKAKFT (متنوع وعام)

Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا

العنوان: Vádóhíd utca 4/b, 4030 Debrecen, هنغاريا
الهاتف: +3652520400 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://alaszkakft.hu البريد الإلكتروني: *

Az 1989-ben alapított Alaszka Kft. 1997 márciusától specializálódott az élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelemre. A családi tulajdonban álló cég tevékenységével az elmúlt több mint két évtized során elsősorban Hajdú-Bihar és Heves megye területén vált meghatározó szereplővé.Az Alaszka Kft. mára egy debreceni telephelyű nagykereskedelmi logisztikai raktárral, valamint egy a kiskereskedelem számára nélkülözhetetlen, minden igényt kielégítő Cash & Carry áruházzal rendelkezik. A cég tulajdonában áll több, frekventált helyen lévő élelmiszer üzlet is, melyeket többek között Debrecenben, Derecskén, Tiszacsegén és Hajdúböszörményben találhatnak meg kedves vásárlóink.
Reál és Reál Pont üzletek
Az üzletek működését specifikus, testre szabott akciókkal, széles körű marketing- és reklámtevékenységgel, üzletkötői hálózattal, valamint precíz – saját gépjárműparkkal fenntartott – áruellátással segíti az Alaszka Kft. Az utóbbi években kiemelt hangsúlyt kapott egy zárt informatikai rendszer kialakítása is, melynek használatával a hálózatainkhoz csatlakozott partnereink hatékonyabb árurendelést, bevételezést és árazást tudnak megvalósítani.
Az Alaszka Kft. a régió több száz kiskereskedőjével áll napi kereskedelmi kapcsolatban, akik számára a vegyi áruktól a napi cikkekig több mint tízezer cikkelemet kínál nap mint nap nagykereskedelmi logisztikai raktárában valamint Cash & Carry áruházában.

Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا Allrestaurants - ALASZKAKFT - Debrecen, هنغاريا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X