OLASZPRESSZO (متنوع وعام)

Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا

العنوان: Makk Károly, Budapest, هنغاريا
الهاتف: +36205555527 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://olaszpresszo.hu البريد الإلكتروني: *

Olaszországban a mai napig rengetegen használnak kotyogót a reggeli kávéjuk készítéséhez. Vehetnének presszógépet, ha valahol lehet jó gépeket venni, akkor ott biztosan. Többnyire anyagilag is megengedhetnék maguknak, mégis inkább kotyogót használnak. Igénytelenek? Nem hiszem. Van a mokka kávéban is valami, lehet ezt a kávé italt is jól és ízletesen elkészíteni, szintén nagyon aromás, zamatos, illatos, finom tud lenni. Bejegyzésemmel szeretnék indítani egy rövid sorozatot, amiben ehhez a kávékészítési módhoz szeretnék tanácsokat adni. Az első részben pár Bialetti készüléket mutatok be, amikkel a további részekben majd kávét készítünk és remélhetőleg mindenki tanulhat valami újat.

Nem nagyon hittem én ebben a készítési módban, volt már kotyogóm, nem hívnám a vele készült italt a gasztronómia csúcsának … nos, rosszul készítettem, most már tudom. Azóta volt szerencsém olyan kávét inni ezekből a szerkezetekből, ami nagyon megváltoztatta a véleményemet. Nem magamtól jöttem rá, hogyan kell vele a jó kávét főzni, de szerencsére egy barátom nagy mestere, sok tanácsot kaptam Tőle, igénybe is fogom venni a segítségét a cikkek alatt.

Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا Allrestaurants - OLASZPRESSZO - Budapest, هنغاريا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X