KAVA ESINES (متنوع وعام)

Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا

العنوان: Ankaranska cesta 7, 6000 Koper, سلوفينيا
الهاتف: +38641623382 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kava-esines.si البريد الإلكتروني: *

Na Slovenskem trgu podjetje Esines d.o.o. že več let uspešno zastopa in trži kavo visoke kvalitete pod imenom Caffe Diemme, ki se je od svojega nastanka leta 1927 uspešno prodaja na vseh kontinentih. Po več kot osemdesetletni tradiciji Diemme Caffe še vedno pomeni sinonim in jamstvo za kakovost v Italiji in po svetu, za vse, ki računajo na zanesljivega partnerja, izdelek in storitev.

Z lastno distribucijo našim strankam zagotavljamo redno dostavo kave in drugih artiklov Diemme na območju Slovenije, ob tem pa skrbimo tudi za pravilno delovanje kavnih aparatov. Redno vzdrževanje in servisiranje kavnih aparatov je eden izmed pomembnih dejavnikov dobre kave, kar zagotavljamo s pooblaščenimi serviserji. Za potrebe gostinstva imamo v našem prodajnem programu kavne mlinčke in druge manjše aparate za gostinstvo.

Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا Allrestaurants - KAVA ESINES - Koper, سلوفينيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X