BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. (متنوع وعام)

Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا

العنوان: Heverstraat 8 , 6088 BH Roggel, هولندا
الهاتف: +31475491320 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://bakkerijheerschap.nl البريد الإلكتروني: *

Bakker Bert Joosten is de chef van Bakkerij Heerschap in Roggel: “Heerlijk als de hele wereld er nog zo vredig bij ligt en de natuur ontwaakt. Dan voel je hoe fantastisch mooi het leven is! Daarbij is ’s nachts bakken gewoon fijn; de tijd gaat snel want niemand houdt je van het werk!

In totaal werken er bij ons ongeveer tien bakkers de klok rond. Om 22.00 uur start de eerste groep met het bakken van groot brood. Dan volgen de vlaaien en de luxe broodjes en gaat de volgende groep aan de slag zodat er voldoende is voor de dagproductie en de voorraad.

Als je bakt, ben je geestelijk en lichamelijk bezig. Daar krijg ik enorm veel energie van! Als chef moet ik natuurlijk ook de veiligheid en de regels van de Voedsel- en Warenautoriteit in de gaten houden en nieuwe bakkerstalenten scouten. En die creatieve talenten zijn er absoluut dus dat belooft nog meer voor de toekomst van Bakkerij Heerschap!”

Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا Allrestaurants - BAKKERIJ HEERSCHAP B.V. - Roggel, هولندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X