TORD ERIKSSONS FRUKT (GENERAL)

Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN

Address: Kajesträdet 171, 29037 Arkelstorp, ZWEDEN
Phone: +46708591393 Mobil: * Fax: *
Website: http://torderikssonsfrukt.se Email: *

Tord Erikssons Frukt är ett grossist- och odlingsföretag med mer än 60 års erfarenhet i frukt- och bärbranschen. Vi odlar och säljer svenska frukter och bär i Arkelstorp, beläget 2 mil nordost om Kristianstad, en naturskön och vacker jordbruksbygd med generationers erfarenhet av äpple- och jordgubbsodling.Företaget startades 1952 av Tord Eriksson och idag drivs det i andra generationen av sonen Magnus Eriksson, som har har varit verksam i branschen och företaget i över 30 år.

Vi värnar om att ha ett nära och väletablerat samarbete med bygdens odlare och ställer höga krav på såväl odling, packeri, leverans som produkt i butik.Tord Eriksson Frukts styrka är att vi har kontroll över hela kedjan från odling, förpackning till leverans, så att vi kan serva våra kunder (grossister) med snabba och kvalitetssäkrade leveranser i hela Sverige.

Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN Allrestaurants - TORD ERIKSSONS FRUKT - Arkelstorp, ZWEDEN
x
X