KAKA (GENERAL)

Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN

Address: Sollentunaholmsv. 9 Rotebro, 19207 Sollentuna, ZWEDEN
Phone: +46406419501 Mobil: * Fax: *
Website: http://kaka.se Email: *

KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den svenska bagerimarknaden. Idag är KåKå Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. KåKå omsätter ca 900 miljoner och har ca 125 anställda.KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den svenska bagerimarknaden. Idag är KåKå Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. KåKå omsätter ca 900 miljoner och har ca 125 anställda.

På huvudkontoret i Lomma finns bl.a. KåKås innovationscentrum, försäljningskontor och det sydliga logistiknavet. I Örebro ligger KåKås norra logistikcentrum med försäljningskontor. I Stockholm och Göteborg finns KåKås övriga försäljningskontor.

I kraft av KåKås långa historia, upparbetade produkt- och applikationskunskap och tillhörighet till ”Orkla Food Ingredients” kan KåKå erbjuda det kunderna efterfrågar, nu och i framtiden. KåKå ingår sedan 1999 i Orkla-koncernen. I vår division, Orkla Food Ingredients, finns ett antal företag som vart och ett är specialiserat på sina produkter. Genom Orkla Food Ingredients har KåKå tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av bageriingredienser.

Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN Allrestaurants - KAKA - Sollentuna, ZWEDEN
x
X