ANKER CHOKOLADE (GENERAL)

Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN

Address: Godsbanegade 17, kld., 1722 København, DENEMARKEN
Phone: +4561260194 Mobil: * Fax: *
Website: http://ankerchokolade.dk Email: *

Hos Anker Chokolade bestræber vi os på at udfordre dine smagsløg med vores unikke udvalg af chokolader. Alle chokolader er håndlavet af vores chocolatier i butikken på Vesterbro i København, som med sine erfaringer fra Michelin restauranter såsom Kiin Kiin og Søllerød Kro, konstant bestræber sig på at tilbyde et produkt som er mere end blot et stykke chokolade.Vores grundlæggende idé er at bidrage til det traditionelle chokolademarked ved at bringe nye, spændende smagskombinationer ind i branchen, og derved rykke grænsen for hvad der er ’normalt’ at putte i chokolade.

Udover at vi ønsker at tilbyde et så spændende og udfordrende produkt som muligt, har vi også valgt udelukkende at benytte Fairtrade chokolade i vores produktion og forsøger derudover konstant at finde frem til de bedste råvarer på markedet, så vores chokolader altid er af højeste kvalitet.

Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN Allrestaurants - ANKER CHOKOLADE - København, DENEMARKEN
x
X