DINO (GENERAL)

Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE

Address: ul. Doyran 2, 1612 Sofia, BULGARIJE
Phone: +359895481573 Mobil: * Fax: *
Website: http://mrdino-bg.com/ Email: *

BG: Нашата фирма „Мистър Дино и Ко” ООД се ражда през 2007 г. Позната е на българския пазар още през 2000 г. само като „Мистър Дино”.

За 10 години имаме доказани позиции в областта на сладкарството, кетъринга сладко и солено и производството на прясна и пълнена паста.
Основател на фирмата е мистър Дино Фузети от град Ферара в Северна Италия, разположен на един от ръкавите на река По в подножието на Апенините.
Той донася в България старите утвърдени рецепти на типичните за този средиземноморски регион сладкиши и десерти и налага една линия на производство, наречена Mr. Dino Italian line.

Обучава екип от майстори сладкари и създава сладкарски цех в София. Днес ние, неговите ученици, предлагаме италиански изделия, които нямат друг аналог в България.
Гаранция за нашето качество и оригиналност е спазването на точни и твърди правила, основаващи се на гурме културата като начин на хранене, ръчната изработка на торти, профитероли и семифреди и ползването на висококачествени продукти, предимно внос от Италия.
Оптимизираме дейността си в сектора на производството и дистрибуцията и се насочваме към онлайн предлагането, за да може всеки клиент бързо и лесно да направи своя избор и да остане изключително доволен от нас. Изработваме неповторими торти за всяко тържество, повод и събитие. Осигуряваме подходящия начин на доставка в София.
Предлагаме и кетъринг обслужване със сладкиши, еклери и десерти миньони във вашия офис, дом, място за парти или заведение.

Наши утвърдени партьори са ресторанти Ниагара, пица-ресторант Червената къща, Пица-ресторант Добро, Saloon Американска кръчма и други....

Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE Allrestaurants - DINO - Sofia, BULGARIJE
x
X