TEEHETKI (GENERAL)

Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND

Address: Vähäntorpantie 7 F 2, 02180 Espoo, FINLAND
Phone: +358293005050 Mobil: * Fax: *
Website: http://teehetki.fi Email: *

Teehetki.fi on Vilvin Oy:n ylläpitämä erilaisiin tee ja kaakao -tuotteisiin keskittyvä verkkokauppa. Mielestämme jokaisesta teehetkestä pitää tehdä omanlaisensa nautinto. Haluammekin tarjota erilaisia nautinnollisia tee- ja kaakaohetkiä kaikille asiakkaillemme. Toimimme englantilaisen tee-, kahvi- ja kaakaovalmistajan Whittardin maahantuojana Suomessa.

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva nuori pienyritys. Yrityksemme toiminta lähti liikkeelle toiveesta saada nauttia laadukkaista ja monipuolisista tee- ja kaakaotuotteista myös Suomessa. Whittardin tuotteet olivat meille ennestään tuttuja ja olimme jo pitkään olleet pettyneitä, kun niitä ei ollut Suomessa saatavilla. Asialle oli tehtävä jotain, niinpä rakkautemme teellä ja kaakaolla herkutteluun johti laadukkaiden tee- ja kaakaotuotteiden maahantuonnin aloittamiseen. Nyt myymme Whittardin sekä muiden valmistajien tuotteita messuilla, markkinoilla, verkkokaupan ja jälleenmyyjien kautta. Toivottavasti pian tavataan!

Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND Allrestaurants - TEEHETKI - Espoo, FINLAND
x
X