KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY (GENERAL)

Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND

Address: Kiteentie 89 , FI-82500 Kitee, FINLAND
Phone: +358400211055 Mobil: * Fax: *
Website: http://kiteenhuonekalutehdas.fi Email: *

Olemme yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä.Valmistamme kaikki tuotteemme pohjoisten metsien koivusta, joka takaa kestävän ja pitkäaikaisen lopputuloksen. Kaikki käyttämämme puutavara on ensiluokkaista ja alkuperältään kestävän kehityksen metsistä.
Massiivipuuhuonekalut vaativat paljon käsityötä tuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme työskentelevät alan ammattilaiset valmistavat tuotteemme ylpeydellä Kiteellä. Uusin ja tehokkain puuntyöstötekniikka takaa tarkan ja siistin työnjäljen.Kaikki tuotteemme käsitellään vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla. Tuote on näin paljon lähempänä luontoa ja tuotantoprosessi ekologisempi.
Suurin osa tuotteistamme on valmiiksi koottuja ja valmiita käyttöön. Koottavat tuotteet olemme suunnitelleet helposti kasattaviksi ja myöhemmin siirreltäviksi elämäntilanteiden muuttuessa.
Yritys on myös ollut koko historiansa ajan perhe-omisteinen, joka on antanut turvaa työntekijöille ja asiakkaille.

Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND Allrestaurants - KITEEN HUONEKALUTEHDAS OY  - Kitee, FINLAND
x
X