MESITEK KALUSTE OY (GENERAL)

Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND

Address: Kastarintie 35, 35990 Kolho, FINLAND
Phone: +358032305000 Mobil: * Fax: *
Website: http://mesitek.fi Email: *

Mesitek Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys, jonka pääpalveluihin kuuluvat erilaisten kalustelevyjen työstöt. Toimimme yhteistyössä eri alojen suunnittelijoiden kanssa ja usein pyrimme tuomaan valmistuksellisen näkemyksen jo varhain suunnitteluvaiheessa. Olemme erikoistuneet korkeapainelaminaatin työstöön, minkä lisäksi koneistamme myös muita puupohjaisia levymateriaaleja, kuten mdf -levyä ja massiivipuuta. Myös kevytrakennelevyt ovat meille tuttuja. Käytämme tuotannossamme pääasiassa kotimaisia raaka-ainetoimittajia.
Asiakaskuntamme koostuu niin arkkitehtitoimistoista, sisustussuunnittelijoista kuin muistakin kaluste- ja teollisuusalan toimijoista, jotka vastaavat erilaisten tilojen kalustesuunnittelusta ja -hankinnoista. Lisäksi toimintaamme kuuluvat määrämittatasotoimitukset ja ovitoimitukset keittiökalusteteollisuuden tarpeisiin. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia kalusteprojekteja ja kalustekokonaisuuksia niin toimistoihin ja tavarataloihin, sairaaloihin ja vastaanotoille, ravintoloihin ja veneteollisuuteen kuin muihinkin julkisiin tiloihin ja kohteisiin.

Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND Allrestaurants - MESITEK KALUSTE OY - Kolho, FINLAND
x
X