TRENTON (GENERAL)

Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË

Address: Donji Muć, 21247 Gizdavac, KROATIË
Phone: +38521383395 Mobil: * Fax: *
Website: http://trenton.hr/ Email: *

U okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava putem otvorenog poziva “Obrazovanje za poduzetništvo i obrt”, tvrtka Trenton d.o.o. postala je nositelj sufinanciranog projekta pod nazivom “Edukacija zaposlenika Tvrtke s ciljem podizanja razine i kompetencija stručnog znanja Tvrtke”.

Tvrtka Trenton d.o.o. prepoznaje zaposlenike kao najveću vrijednost tvrtke. Ulaganjem u ovaj projekt, to jest obrazovanjem ciljane skupine, koja uključuje 6 zaposlenika od strane vanjskih stručnjaka poboljšala su se njihova znanja i vještine koje prenose na ostale zaposlenike. Obrazovanjem zaposlenika održavamo razinu kvalitete, a zaposlenici svojim prijedlozima i djelovanjem trajno doprinose unapređenju rada Tvrtke. Poboljšava se poslovanje s time i konkurentnost Tvrtke te se omogućuje rast i razvoj na tržištu EU što pozitivno utječe na samu Tvrtku, zaposlenike i kupce.

Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË Allrestaurants - TRENTON - Gizdavac, KROATIË
x
X