HERVIK (GENERAL)

Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN

Address: Hervikneset 51, 5566 Hervik, NOORWEGEN
Phone: +4752754500 Mobil: * Fax: *
Website: http://hervik.com/ Email: *

Vi har produsert Hervik saft og syltetøy på den lille fabrikken vår siden 1939. Bedriften drives i dag av 3. generasjon i familien Romseland, og vi holder til på nøyaktig samme sted, like ved barndomshjemmet til Tor og Sissel, barnebarn av de som startet produksjonen i sin tid. Lenger nede kan du lese mer om noen av milepælene i historien vår.
Saft og syltetøy uten konserveringsmidler er fremdeles essensen i både produksjonen og det vi står for, og slik kommer vi også til å fortsette fremover. Vi har imidlertid utvidet konseptet noe innenfor sjangeren; i de senere år har vi i tillegg produsert kjølte juicer til kaféer og kantiner, også disse av kvalitetsfrukt og –bær, selvfølgelig, og også disse helt uten konserveringsmidler. Målet? Så naturlig som mulig, så nært hjemmelaget som mulig.
Smak og kvalitet står i høysetet hos oss her på Hervik. Vi har en stolthet til produktene våre og til arbeidet som utføres. Metodene er tradisjonsrike og velprøvde. Blant annet varmfylles syltetøyet for så å avkjøles hurtig mens glassene vendes. Dermed unngår vi helt å bruke konserveringsmidler og sluttresultatet blir ekstra smakfullt.
Enkelte av dagens ansatte har vært hos oss i over 30 år. Det sier litt om trivselen. Fortsatt er syltetøy og juice en del av lunsjen i matpausene. Et frivillig og helt naturlig valg for de ansatte som selvsagt har hver sine favoritter.

Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN Allrestaurants - HERVIK - Hervik, NOORWEGEN
x
X