NORDSJOFISK (GENERAL)

Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN

Address: Kalkylvägen 4, 43533 Mölnlycke , SWEDEN
Phone: +46104994400 Mobile: * Fax: *
Website: http://nordsjofisk.se Email: *

Färsk fisk är vår specialitet. Det har det varit sedan 1949 då Nordsjöfisk grundades. Vi är rikstäckande och vi erbjuder fullt sortiment inom fisk och skaldjur. Vi vänder oss till alla typer av verksamheter som uppskattar vår kvalitet, vårt hantverk och vår service.Våra kunder sträcker sig från några av Sveriges bästa restauranger till mindre lokala fiskhandlare. Oavsett så tar vi vår roll på största allvar när det gäller att vara en långsiktig partner med fokus på kvalitet i alla led.

Våra inköpare är ständigt på jakt efter den bästa råvaran. Med fingertoppskänsla ser de till att varje dag köpa in det som håller hösta möjliga kvalitet baserat på säsong och dag. Detta görs i nära samarbete med våra säljare, som på så vis alltid kan känna sig trygga när de pratar med våra kunder.

Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN Allrestaurants - NORDSJOFISK - Mölnlycke , SWEDEN
x
X