KINNE FRUKT (GENERAL)

Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN

Address: Kartåsg. 12, 53140 Lidkoping, SWEDEN
Phone: +46510485550 Mobile: * Fax: *
Website: http://kinnefrukt.se Email: *

Kinnefrukt i Lidköping som har en bakgrund sedan 1950-talet, då som Banankompaniet, är beläget i Lidköping. Företaget distribuerar inom Skaraborgs område, Trestadsområdet, delar av Bohuslän, södra Värmland, Närke och Västmanland. Försäljningen sker i huvudsak till livsmedelsbutiker men även till restauranger och storhushåll med dagliga leveranser.

År 1995 flyttade företaget in i nybyggda lokaler på Kartåsens industriområde. Dessa lokaler är byggda i egen regi och anpassade för en effektiv frukt och grönt distribution. Verksamheten har hela tiden utvecklats och detta var också ägarnas syfte med denna investering. Den gjordes med tanke på att växa och expandera med bolagets kunder. Företaget har också tillgång till intilliggande mark för framtida byggnation.

Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN Allrestaurants - KINNE FRUKT - Lidkoping, SWEDEN
x
X