FRUKT DEALEN (GENERAL)

Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN

Address: Fagerstagatan 5, Stockholm, SWEDEN
Phone: +46840028020 Mobile: * Fax: *
Website: http://fruktdealen.se Email: *

Fruktdealen föddes i februari 2012 på ett café i Årsta där Anton och jag (Mikael) drömde om vår framtid. Efter nästan tre år som kolleger på Chiquita kände vi båda att det var dags att sätta våra egna ben på prov. Utan någon större erfarenhet av att driva eget började vi skissa på vår idé: Att erbjuda den bästa fruktleveransen gällande både kvalitet, service och koncept.Efter åtskilliga möten med sakkunniga, drakar, banker och leverantörer började Fruktdealen sakta men säkert utformas.

Tidigt den 7e januari 2013 levererade vi omsorgsfullt våra tre första fruktlådor. Sedan dess har vi jobbat hårt för att finslipa vårt koncept och bygga på glädjen vi kände den morgonen.

Den 1 September 2014 var en milstolpe då vi bestämde oss för att byta till ekologiska bananer i alla våra fruktlådor.Drygt 2 år senare, i oktober 2016 tog vi nästa steg mot Sveriges bästa fruktleverantör till företag, då vi blev certifierade för ekologisk produktion av fruktlådor av Smak. Läs gärna mer om smaks arbete på här .

Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN Allrestaurants - FRUKT DEALEN -  Stockholm, SWEDEN
x
X