SPISA (GENERAL)

Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN

Address: Vedelövsvägen 7, 25353 Påarp, SWEDEN
Phone: +4642227150 Mobile: * Fax: *
Website: http://spisa.se Email: *

Spisa Smaker odlar och marknadsför färska örter och sallater för att kunna erbjuda Europas konsumenter smakrika matupplevelser året runt. Vi är störst i Europa på färska ekologiska örter i kruka och finns i dag på sju europeiska marknader.

Vi fokuserar på ekologiskt odlade produkter av hög kvalitet inom ört- och salladssegmentet i våra växthus runt om i Europa. Senaste tillskottet bland våra växthus hittar du i Tjeckien sedan hösten 2012 och i Portugal sedan januari 2010. Vi sätter alltid miljö och kvalitet i första rummet. All vår produktion sker med höga krav på livsmedelssäkerhet, miljöhänsyn och regelbundna kvalitetskontroller. Helt enkelt för att vi vill vara bäst på färsk och enkel smaksättning. För oss är det viktigt att arbeta med partners som delar samma mål och ambitioner för att kunna lyfta måltiderna till något extra.

Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN Allrestaurants - SPISA - Påarp, SWEDEN
x
X