POLARICA (GENERAL)

Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN

Address: Polarica AB Box 27, 953 21 Haparanda, SWEDEN
Phone: +4692229200 Mobile: * Fax: *
Website: http://polarica.com/ Email: *

Polarica är Europas ledande leverantör av mat från vildmarken – bär, svamp och viltkött. Vi startade 1972 i Haparanda i svenska Norrbotten. Med åren har vi utvecklats till ett internationellt företag men står med stadiga rötter i midnattssolens land. Huvudkontoret ligger kvar i Haparanda nära naturen och råvarorna och vi drivs fortfarande av samma mission: Att få alla att leva och må bra genom att äta vildare.
Vi lever och verkar i symbios med naturen. Våra produkter är ärliga, etiska och hälsosamma.Precis på samma sätt gör vi affärer. Att ta ansvar för hela kedjan och respektera alla i vår verksamhet är en naturlig del av vårt företagande. Det gäller allt vi gör, från ekonomisk utveckling till omsorg om alla vi arbetar med och ett hållbart utnyttjande av naturen.

Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN Allrestaurants - POLARICA - Haparanda, SWEDEN
x
X