FAGOR (GENERAL)

Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO

Address: Bar 85000, Polje BB, MONTENEGRO
Phone: +38230316199 Mobile: * Fax: *
Website: http://fagor.me Email: *

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja. Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria. Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posudja, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

Imamo sopstvenu tehnologiju prodaje koja se odvija putem direktnog, dinamičkog i integrisanog marketinga a preko saradnika-kupaca do krajnjih korisnika, kroz specijalizovani menadžment koji je prilagodjen regionalnim i lokalnim etno-psihološkim i socijalno- ekonomskim prilikama u našem delu sveta.

Preko milion i trista hiljada kupaca uredno servisiramo kroz naše firme kao i brojnih saradnika-kupaca koji aktivno rade u skladu sa pravilnicima i procedurama na opšte zadovoljstvo. Naša kompanija organizovana je da pomogne poslovanju svih saradnika-kupaca u Crnoj Gori. Naši saradnici-kupci su od početka našeg rada zajedno sa nama i duboko smo uvereni da je poštovanje saradnika-kupaca, kao čoveka sa ličnošću a ne saradnika-kupaca kao broja kodiranog na ugovor, dovelo do visokog i permanentnog uspeha i uspona naše korporacije.

Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO Allrestaurants - FAGOR - Polje BB, MONTENEGRO
x
X