AMO (GENERAL)

Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK

Address: Møllegade 12, Vejle, DENMARK
Phone: +4580253406 Mobile: * Fax: *
Website: http://amo.dk Email: *

90% af alle danskere kender Amo-varemærket, der er kendt for sin gule melpose og sine.Amo-Den-Gule-Posebageblandinger til hjemmebag. Amo varemærket har altid været forbundet med den omsorgsfuldhed, man oplever, når den moderne hjemmebager bager brød til hele familien. Hvis man mener, at Amo altid har været der, så er det ikke en helt forkert opfattelse. Varemærket er nemlig mere end 80 år. Når det har kunnet eksistere så længe, hænger sammen med den tradition og høje kvalitet, som Amo altid har været garant for.

Det hele startede tilbage i 1928, hvor Dampmøllen Victoria i Odense lancerede Amo-mærket, og selv om det forbindes med omsorgsfuldhed og kærlighed til sine nærmeste, så har navnet faktisk ikke rod i det latinske ord at elske, sådan som mange ellers tror. Navnet opstod nemlig som en forkortelse for Amerikansk Mel i Odense.

Dengang var det amerikanske mel kendt for sin gode kvalitet og gode bageegenskaber, og derfor blev det brugt aktivt i markedsføringen. I dag er der ikke længere amerikansk hvede i Amo-poserne, da der nu dyrkes tilsvarende gode kvaliteter på vores breddegrader.

Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK Allrestaurants - AMO - Vejle, DENMARK
x
X