KNUTHENLUND (GENERAL)

Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK

Address: Knuthenlundvej 7, Stokkemarke, DENMARK
Phone: +4554711380 Mobile: * Fax: *
Website: http://knuthenlund.dk Email: *

Knuthenlund er et åbent, biodynamisk landbrug midt i Lollands frodige natur. Her er produkterne skabt med respekt for dyrene og naturens egen orden. Hvert år besøger flere end 50.000 kvalitetsbevidste gæster fra hele verden det lollandske landbrug for at opleve den sunde balance og blive en unik smagsoplevelse rigere. Knuthenlund er blåstemplet af Dyrenes Beskyttelse og leverer kvalitet og velsmag til en lang stribe gastronomiske og økologiske kunder som Noma, Geranium og Irma.

Biodynamik er overbygningen til økologi og har eksempelvis strengere krav til dyrevelfærd, foder og produktion. På Knuthenlund er dyrene fritgående og forkælede, og alle ugens dage er det muligt at svinge forbi gården for at se dyrene, spise frokost i caféen eller købe ind i gårdbutikkens store udvalg af biodynamiske grøntsager, mel og prisvindende oste.

Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK Allrestaurants - KNUTHENLUND - Stokkemarke, DENMARK
x
X