CARSTENSENS TEHANDEL (GENERAL)

Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK

Address: Storegade 17, 6200 Aabenraa, DENMARK
Phone: +4574622521 Mobile: * Fax: *
Website: http://carstensens-tehandel.dk Email: *

Som fjerde led i en købmandsslægt var det naturligt, at jeg fik min købmandsuddannelse i en specialforretning i Haderslev. Derefter 2 år i Tyskland i en specialhandel, samt et varehus.

Senere overtog jeg min fars forretning i Åstrup ved Haderslev. Det var en rigtig blandet landhandel, hvor man lærte at handle som i gamle dage. Jeg solgte hønsetråd, kyllingefoder, cement, gas, brugskunst, kolonialvarer osv. Jeg kørte rundt i en lille lastbil med varer ud til bønderne på gårdene, var med i deres liv, glæder og sorger og fik en snak om politik. Jeg lærte meget af de bryske bønder, jeg blev aldrig strøget med håret, når jeg kom derud. Det har givet ballast og udholdenhed, som jeg flere gange har haft brug for i mit liv som selvstændig.

Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK Allrestaurants - CARSTENSENS TEHANDEL - Aabenraa, DENMARK
x
X