FRUSOED (GENERAL)

Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK

Address: Præstemarken 4, 8530 Hjortshøj, DENMARK
Phone: +4521249896 Mobile: * Fax: *
Website: http://frusoed.dk Email: *

Jeg hedder Anne Dorthe er gift og har 2 drenge. Jeg har siden jeg var helt lille, bagt kager og lavet mad, jeg bare elsker at være i mit køkken. For over 10 år siden tog det fart da vi i Dk blev introduceret til fondant, jeg tog kurser i det og har bare siden arbejdet og øvet mig, så jeg i dag underviser i det. Siden er der sket meget med kagepyntningen og den udvikler sig hele tiden, her forsøger vi hele tiden at være på forkant, så vi kan have de rette varer på hjemmesiden.

Mine Drømme og visioner for denne Hjemmeside er selvfølgelig at sælge noget, men også at skabe et steder hvor man kan blive inspireret og få hjælp til dine projekter. Derfor har jeg også valgt at have opskrifter og blog på Hjemmesiden, ligesom vi altid vil hjælpe over telefonen. Opskrifterne kommer lige så stille og jeg skal lige finde et niveau med bloggen, derfor vil jeg starte stille og roligt op.

Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK Allrestaurants - FRUSOED - Hjortshøj, DENMARK
x
X