BENTBRANDT (GENERAL)

Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK

Address: Langdyssen 7, 8200 Aarhus , DENMARK
Phone: +4589300000 Mobile: * Fax: *
Website: http://bentbrandt.dk Email: *

Det hele startede i 1967 i hjertet af Aarhus, hvor Bent Brandt og hans hustru Kirsten Brandt etablerede virksomheden. I dag er BENT BRANDT Danmarks førende leverandør af køkkenudstyr – både til offentlige og private erhvervskunder.Det hele begynder, da Bent Brandt og hans hustru Kirsten Brandt beslutter sig for at etablere en virksomhed med salg af køkkenudstyr. Firmaet starter i lejede lokaler i et tidligere pakhus på Frue Kirkeplads i hjertet af Aarhus.

Sammen med to sælgere begynder de at sælge køkkenudstyr, porcelæn og bestik til bl.a. børnehaver, plejehjem, hoteller og restauranter. Senere udvides sortimentet til også at omfatte køkkenmaskiner og køkkenindretning. Firmaet vokser jævnt år efter år, og snart er lokalerne i Aarhus for små til de i alt 40 medarbejdere.

Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK Allrestaurants - BENTBRANDT - Aarhus , DENMARK
x
X