MARKET ONLINE (GENERAL)

Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA

Address: Пандил Шишков 7 лок.1, Kicevo, MACEDONIA
Phone: +38922402765 Mobile: * Fax: *
Website: http://marketonline.mk Email: *

Рептил маркетите важат за маркети со најдобрата услуга во градот. Нашата компанија ја основаваме врз темелите на некогашните самопослуги Центро -преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел нивниот искусен персонал. Ова ни овозможи да станеме единствени маркети во градот кои ја продолжуваат традицијатта и гарантираат топла и искрена услуга за секој наш потрошувач.

Освен услугата како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи. Разумните цени се уште една наша одлика која ја реализираме преку бројните неделни акции, намалувања и нашиот клуб на попусти - Клуб Рептил.

Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, MACEDONIA
x
X