TINEX (GENERAL)

Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA

Address: ул. Васил Ѓоргов, бр.16 влез 1 менсарда 1, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38922727501 Mobile: * Fax: *
Website: http://tinex.com.mk Email: *

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 24 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може да се најде широка лепеза на повеќе од 20.000 производи од различни категории, меѓу кои се вбројуваат производите од нашиот бренд EXTRA, како и голем број на странски увозни брендови на производи и деликатеси, достапни единствено во нашите маркети.

Нашата приказна започна во 1994г., кога во населбата Карпош 3 беше отворен првиот Тинекс маркет. Оттогаш па се до денес, компанијата успеа да остане лидер на пазарот и е еден од најпрепознатливите македонски брендови. Денес, Тинекс располага со 40 продажни објекти, распространети во 11 градови низ Македонија, како и со сопствен погон за подготовка на готвени јадења, погон за расек и подготовки од месо, логистички центар и др.

Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA
x
X