BI MILK (GENERAL)

Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA

Address: ул. Ѓурчин Наумов Пљакот бр.1, 7000 Битола, MACEDONIA
Phone: +38947226380 Mobile: * Fax: *
Website: http://bimilk.com.mk Email: *

Со традиција уште од 1952 година, Млекара АД Битола денес е најголемиот производител на млеко и млечни производи во Р. Македонија, задоволувајќи ги секојдневно потребите на повеќе од милион потрошувачи.

Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA Allrestaurants - BI MILK - Битола, MACEDONIA
x
X