BUCEN KOZJAK (GENERAL)

Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA

Address: ул. Козјачка бр.11, 1300 Куманово , MACEDONIA
Phone: +38931475230 Mobile: * Fax: *
Website: http://bucenkozjak.mk Email: *

Не секој почеток има и крај, постојат и оние кои што секогаш се вредни сеќавање…Да се потсетиме на нив, а при тоа да акумулираме енергија и да продолжиме понатаму уште посмело и поамбициозно. Еден таков почеток е основањето на компанијата Бучен Козјак уште во далечната 1983 година, од страна на сопружниците Г-дин Бранко Стојковски и Г-ѓа Стојка Стојковска. Почетоци скромни, но смели и исполнети со јасна визија што се сака.

Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA
x
X