EVROMAK (GENERAL)

Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA

Address: Индустриска Зона, Василево, MACEDONIA
Phone: +38934353030 Mobile: * Fax: *
Website: http://evromak.com Email: *

ЕВРОМАК e основана во 2000 година како увозно-извозна компанија во секторот на овошје и зеленчук. Следењето на основните принципи односно инвестирањето ви тимот, доставување на производите во беспкрекорна форма до последните потрошувачи и избор на пред се докажани производители ги достигна своите цели.

Денес, ЕВРОМАК се грижи за клиенти, снабдувајќи ги со квалитетни производи. Нашиот тим е посветен на исполнувањето на овие потреби. Ние ке се потрудиме да ја заработиме вашата доверба и реализација на најдобрите производи и услуги во индустријата.

Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA Allrestaurants - EVROMAK - Василево, MACEDONIA
x
X