BIG MARKET (GENERAL)

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA

Address: Rruga Rinia Road, Pogradec, ALBANIA
Phone: +355456988547 Mobile: * Fax: *
Website: http://bigmarket.al Email: *

Mbi 107 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf prej 1300 njerëzish të përkushtuar për të përmirësuar dhe dhënë shërbimin më të mirë.Big Market e ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës të quajtur Bashkimi, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë.

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA
x
X