RAVIK (GENERAL)

Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA

Address: ul. Vasil Levski 14, 2240 Godech, BULGARIA
Phone: +359899985020 Mobile: * Fax: *
Website: http://ravik.eu Email: *

BG: "РАВИК Д" ЕООД е фирма за производство и пласмент на дълготрайни и малотрайни сладкарски изделия. Производствената база отваря врати в края на 2003 г. в гр. Годеч, обл. Софийска. Още в началото фирмата се пръвръща във водеща в производството и търговията на еклери, сладки,соленки, торти и други сладкарски изделия.
Фирменния магазин на фирмата намиращ се в гр. София, ж.к. Света Троица , ТЦ Илинден отваря врати през 2005 г. В него може да откриете целият асортимент на Равик.

Компанията работи както със собствена дистрибуторска мрежа основно в София и Софийска област, така и с дистрибутори на територията на цялата страна и основно в Пловдив, Варна,Бургас и Петрич . Продуктите на фирмата можете да откриете в веригите с търговска марка БИЛЛА, ХИТ, УНИПЕК.
През годините асортиментът на РАВИК е обновяван според вкусовете на нашите клиенти и включва богато разнообразие от продукти собствена разработка в различни видове опаковки и грамажи - еклери, козунаци, сладки, бисквити, соленки, торти,кексове, сухи пасти, бутикови сладкиши и др.
Фирмата предлага и продукти подходящи за кетъринг като мини еклери, соленки, сладки петифури и др. Наши клиенти са хотел „Родина” , Rainbow Plaza и др.
РАВИК е значим представител на местния бизнес. Производството на фирмата се отличава с безкомпромисно залагане на качеството: от основните суровини и материали през съвременната технология и високите изисквания за хигиена и добра опаковка.
За допълнителна гаранция пред своите верни клиенти фирмата е разработила, внедрила и сертифицирала Система за управление безопасността на храните ISO 22000 в рамките на проект по Програма (ФАР) 2007BG161PO003/2.1.2-01/2007 "Покриване на международно признати стандарти".
Компанията е редовен участник в редица изложбени форуми, както в страната, така и в чужбина. Сред тях са Международен панаир в Пловдив, "Изберете Българското" в НДК – София, "Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия", IFM - Германия, IFE – Лондон и Дубай.
Заслужени са и неколкократните призови места, с които са удостоени продуктите с марка Равик:
"БУЛПЕК 2008" - първа награда за еклерите на Конкурс на потребителите;
"БУЛПЕК 2009" - първа награда за дребните сладки на Конкурс на потребителите;
"ФУДТЕХ 2009, Международен Пловдивски панаир" – Златен медал за еклерите;
"ФУДТЕХ 2010, Международен Пловдивски панаир" – Златен медал за козунаците.
Продуктите Равик се отличават с постоянно високо качество и привлекателен външен вид. Отговарят на всички български и европейски изисквания за безопасност.

Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA Allrestaurants - RAVIK - Godech, BULGARIA
x
X