STELAS CONSULTING (GENERAL)

Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA

Address: Gladiolelor 27, 077025 Bragadiru, ROMANIA
Phone: +40214205391 Mobile: * Fax: *
Website: http://office@stelas.ro Email: *

Firma noastra s-a intemeiat in anul 2000 sub denumirea de Zguby International, activand ca restaurant in Bucuresti.
Ulterior, in anul 2002, domeniul de activitate s-a modificat, adaptandu-se si la cererile tot mai mari ale pietei pentru utilaje necesare producerii mezelurilor si prelucrarii carnii.

Din acest moment firma s-a concentrat exclusiv pe vanzarea de utilaje de calitate, provenite in general din Austria sau Germania.

In 2006, firma si-a schimbat denumirea in STELAS CONSULTING SRL, extinzandu-si domeniul de activitate prin vanzarea de utilaje din domeniul restaurantelor precum si cel al fast-foodului. Cu ajutorul furnizorilor de calitate, proveniti mai nou si din Italia, Spania si Polonia, renumele firmei s-a extins.

Firma STELAS CONSULTING SRL vinde produse in toata tara dar se concentreaza in special asupra micilor producatori, prin utilarea completa a acestora.

Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA Allrestaurants - STELAS CONSULTING - Bragadiru, ROMANIA
x
X