RAURENI (GENERAL)

Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA

Address: Sediu Central 49, Strada Stolniceni,, Râureni, ROMANIA
Phone: +40250733308 Mobile: * Fax: *
Website: http://raureni.ro Email: *

Raureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, cu o traditie de peste 40 de ani in prepararea fructelor si legumelor dupa retete autentice. De la infiintarea fabricii Raureni, din 1968, am ramas fideli unei singure promisiuni, aceea de a va oferi mereu cele mai de pret daruri ale naturii.
In 2008, fabrica Raureni este preluata de compania Annabella care investeste in modernizarea liniei de productie pentru asigurarea unui grad inalt de calitate si in dotarea fabricii cu un depozit frigorific. Doi ani mai tarziu, in urma unui proces de rebranding, produsele Raureni imbraca haine noi care vorbesc despre felul in care pregatim fructele si legumele, cu drag din natura.
Cei peste 40 de ani de traditie in prepararea fructelor si legumelor ne ajuta sa va oferim de fiecare data gustul autentic al naturii.
Punem pe primul plan gusturile si preferintele voastre, cei care savurati fructele si legumele de la Raureni, asigurandu-va cele mai inalte standarde de calitate pentru fiecare preparat.
Raureni este povestea produselor pregatite cu drag din natura dupa retete traditionale, pentru a garanta un gust autentic. Atent pregatite, conservele de fructe si legume Raureni concentreaza cele mai bune proprietati ale naturii: gustul desavarsit, aroma inconfundabila si calitatile nutritive.

Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA Allrestaurants - RAURENI - Râureni, ROMANIA
x
X