PRIMA NATURA (GENERAL)

Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA

Address: Dunării 51, Alexandria, ROMANIA
Phone: +40762578080 Mobile: * Fax: *
Website: http://prima-natura.ro Email: *

PRIMA-NATURA vine in intampinarea cererii in crestere de alimente sanatoase in care sa se regaseasca toate elementele nutritive.
Printr-o selectie riguroasa, am realizat o gama de produse diverse si bogate in nutrienti.
Alimentatia moderna, desi abunenta, este de fapt ,,golita prin procesare si rafinare de elementele nutritive, ceea ce a dus la malnutritia micronutrientilor, vitamine si minerale fenomen numit si ,, foamea ascunsa ( MNM- Micronutrient Malnutrition) de care sufera mai mult de 2 miliarde de oameni din tarile…dezvoltate si in curs de dezvoltare , deci un numar mult mai mare decat de malnutritia energo-proteica din tarile sarace ( 830 milioane de oameni).
Nici un aliment nu poate sa aduca singur toate principiile nutritive de care are nevoie organismul, ci o alimentatie naturala, variata si echilibrata.
Specialistii in nutritie au ajuns la concluzia ca baza alimentatiei noastre trebuie sa fie alcatuita din cereale integrale; pe urmatoarea trepta, legumele si fructele; oleaginoasele si nu in ultimul rand, semintele, considerate hrana viitorului.
PRIMA-NATURA promoveaza o alimentatie naturala si hranitoare, astfel incat, sa fie cat mai accesibila omului modern, dornic de o schimbare in bine a obiceiurilor alimentare.

Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA Allrestaurants - PRIMA NATURA - Alexandria, ROMANIA
x
X