COMPEX BRASOV (GENERAL)

Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA

Address: Calea Feldioarei 31A, Brasov, ROMANIA
Phone: +40268410353 Mobile: * Fax: *
Website: http://complex-bv.ro Email: *

RO: Suntem pe aceasta piata din 1992 timp in care am reusit sa invatam ca noi fara voi nu suntem nimic, si daca tot ai intrat pe pagina noastra chiar daca nu vei cumpara vreodata produsele oferite tot vei ramane cu ceva. In plus va oferim gratuit diverse informatii despre sanatate.Produsele distribuite de noi se regasesc in principal sub doua marci proprii: Pescadis si Filesso. De asemenea suntem importatori pentru brandul Columbus (semipreparate din peste)Suntem prezenti pe plan national prin toate canalele de distributie, marile lanturi de magazine Kaufland, Auchan, Cora, Lidl.La nivel national prin 40 de subdistribuitori in toate zonele tarii si la nivel regional in 6 judete prin toate retelele de magazine si mici retaileri.In afara asigurarii calitatii produselor si, implicit, a satisfactiei clientilor nostri (conditii absolut necesare intr-o economie moderna), COMPLEX BRASOV urmareste impunerea pe piata a doua branduri proprii: Pescadis si Filesso. Pentru atingerea acestui obiectiv vom cauta sa folosim toate canalele de distributie, toate mijloacele publicitare, avand astfel siguranta unei prezente permanente a celor doua nume in atentia consumatorului. Prin aceasta ne dorim ca, in urma unei cresteri constante a cotei de piata, sa fim plasati si in viitor pe o pozitie de varf in domeniul comertului cu peste. Mentinerea pe aceasta pozitie nu se obtine fara a atinge obiectivele specifice fiecarui compartiment.

EN: Suntem pe aceasta piata din 1992 timp in care am reusit sa invatam ca noi fara voi nu suntem nimic, si daca tot ai intrat pe pagina noastra chiar daca nu vei cumpara vreodata produsele oferite tot vei ramane cu ceva. In plus va oferim gratuit diverse informatii despre sanatate.Produsele distribuite de noi se regasesc in principal sub doua marci proprii: Pescadis si Filesso. De asemenea suntem importatori pentru brandul Columbus (semipreparate din peste).Suntem prezenti pe plan national prin toate canalele de distributie, marile lanturi de magazine Kaufland, Auchan, Cora, Lidl.
La nivel national prin 40 de subdistribuitori in toate zonele tarii si la nivel regional in 6 judete prin toate retelele de magazine si mici retaileri.In afara asigurarii calitatii produselor si, implicit, a satisfactiei clientilor nostri (conditii absolut necesare intr-o economie moderna), COMPLEX BRASOV urmareste impunerea pe piata a doua branduri proprii: Pescadis si Filesso. Pentru atingerea acestui obiectiv vom cauta sa folosim toate canalele de distributie, toate mijloacele publicitare, avand astfel siguranta unei prezente permanente a celor doua nume in atentia consumatorului. Prin aceasta ne dorim ca, in urma unei cresteri constante a cotei de piata, sa fim plasati si in viitor pe o pozitie de varf in domeniul comertului cu peste. Mentinerea pe aceasta pozitie nu se obtine fara a atinge obiectivele specifice fiecarui compartiment.

Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA Allrestaurants - COMPEX BRASOV - Brasov, ROMANIA
x
X