CYROM ROMANIA (GENERAL)

Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA

Address: Balciului 2/ 2, Bucuresti, ROMANIA
Phone: +40212531967 Mobile: * Fax: *
Website: http://cyromromania.ro Email: *

Înființată în 2002, CYROM ROMÂNIA este o societate de import și distribuție, iar de la sfârșitul anului 2009 este deținută in totalitate de către Pfanner Gmbh Austria. Obiectul nostru de activitate îl constituie importul și reprezentarea în planificarea comercială, marketingul și comercializarea, acordarea de service consumatorilor și ca distribuitor pentru articole de import cu accent pe alimente și băuturi.
Colaborăm direct cu Metro, Selgros, Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Real, Billa, Plus, Mega Image, precum si cu alte lanțuri internaționale sau naționale de desfacere.
De asemenea, acoperim piața românească a micilor magazine cu structura lor tradițională specifică, prin intermediul a 44 de colaboratori de subdistribuție locală. Importăm în exclusivitate următoarele marci:

Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - CYROM ROMANIA - Bucuresti, ROMANIA
x
X