ASPIS FOOD (GENERAL)

Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA

Address: B-dul Timisoara Nr. 82, Sector – 6, 060785 Bucuresti, ROMANIA
Phone: +40214304475 Mobile: * Fax: *
Website: http://aspisfood.eu Email: *

Aspis ( Scut ) are o istorie de peste 20 de ani in importul si comercializarea de masline si ulei de masline de ceea mai buna calitate. Despre fructele de maslin. Scutul, este o armă defensivă încă din vremurile preistorice, scutul protejaza obiectivul dat, dar in vremurile noastre un scut de protectie al organismului impotriva diverselor afectiuni care pot aparea poate fi chiar uleiul de masline dar si maslinele.
Potrivit traditiei antice grecești, patria de măslinei este Atena și primul măslin a a fost plantat de zeita Athena pe Acropole. Grecii au fost primii oameni care au cultivat măsline din zona mediteraneană europeană. Raspandirea acestei culturi s-a facut cu ajutorul coloniștilor greci si comerciantilor fenicieni. Asa cum prevede Pliniu, în 580 î.Hr., nici Lazio nici Spania, nici Tunis nu știau de măsline și cultivarea acesteia. Numele oficial al măslinelor perene centenare este Olea Europea Sativa. Ea aparține familiei Oleaginoase (Oleaceae) și Gen: Elea (Olea) L. În zona mediteraneană măslinii infloresc la sfarsitul primaverii (aprilie-mai), recoltarea începe la sfârșitul lunii noiembrie și se termină în luna februarie in zonele cele mai sudice .
Vechii greci considerau măslinul un simbol de bunătate și liniste, fapt care a dainuit pana in zilele noastre, ramurile de măslin simbolizand pacea. Maslinul se cultiva de multi ani si multe parti ale lui sunt utilizate pentru beneficiile lor măsline, ulei de măsline, lemnul fin chiar frunzele. Rodul măslinului este verde și cărnoas devenind negru-violet atunci când este deplin matur, cu excepția unor soiuri care rămân verzi chiar și atunci când sunt ajunse la maturitate; alte soiuri devin aramii cand sunt copate. Din perspectiva sănătății, maslinele negre sunt superioare maslinelor verzi, deoarece acestea au un conținut sporit de minerale.
Măslinele conțin foarte puține glucide și sunt o sursă bogată de acizi grași mononesaturați (acid oleic). Conținutul măslinelor este ridicat in sodiu. Sunt o sursa bogata de vitamina E, deoarece conțin tocoferoli mixte. Măslinele sunt bogate in minerale cum ar fi calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, cupru și seleniu. Uleiul conține fenoli și aromatici mai multe componente unice, cum ar fi oleuropein și flavonoide. Alte elemente nutritive, cum ar fi proteinele, vitamina C, vitamina K, histidina, izoleucina, leucina, fenilalanina și metionina este prezentă în cantități mici în ulei de măsline.

Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - ASPIS FOOD - Bucuresti, ROMANIA
x
X