ROPINI (GENERAL)

Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA

Address: Str. Poetului nr. 97-103, Arad, ROMANIA
Phone: +40257338454 Mobile: * Fax: *
Website: http://ropini.ro Email: *

SC ROPINI SRL Arad este o societate cu capital integral privat, infiintata în 2002, avand ca domeniu principal de activitate comert cu ridicata al carnii si produselor din carne, avand o retea de distributie proprie.
Din 2002 pana in prezent, drumul a fost lung si plin de satisfactii si provocari, rezultatul fiind un flux neintrerupt in distributia carnii, ajungand sa fim un distribuitor la nivel national.
Daca sunteti interesati de sortimentele din oferta prezentata va onoram nota de comanda cu produse de calitate si cu o punctualitate garantata. Carnea de la taiere ajunge la Dvs. in maxim 3 (trei) zile iar preturile se negociaza saptamanal, in ultima zi lucratoare, vineri, in functie de cotatia pietii de carne si cursul valutar.
Suntem prezenti pe retailul (comert) modern. In Romania comertul modern castiga teren de la un an la altul, lucru care se vede si in rezultatele noastre.
Distributia sortimentelor din carne de porc pe care le comercializeaza societatea noastra se realizeaza cu autovehicule proprii. Parcul auto care serveste distributia este alcatuit din autoutilitare de peste 10 tone, dotate cu agregate frigorifice pentru mentinerea temperaturilor specifice fiecarui sortiment.
Aria noastra de distributie o puteti vizualiza pe harta de mai sus, fiind constant preocupati de largirea acesteia prin identificarea de noi clienti. Acest lucru se realizeaza datorita principiului caruia suntem fideli, si anume raportul pret – calitate.

Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA Allrestaurants - ROPINI - Arad, ROMANIA
x
X