DR. OETKER RO SRL (GENERAL)

Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA

Address: Albeşti 50, Curtea de Arges, ROMANIA
Phone: +40248507001 Mobile: * Fax: *
Website: http://oetker.ro Email: *

Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea oamenilor. Iar această încredere nu poate fi obţinută şi menţinută decât pe baza calităţii remarcabile şi a inovaţiei permanente.
În Germania sunt aproximativ 3000 de angajaţi în compania Dr. Oetker, care are sediul principal în Bielefeld. Dr. Oetker este prezent cu cca. 250 de produse diferite în magazinele alimentare din Germania şi este leader de piaţă pentru aproape toate sortimentele.
Institute de studiu de piaţă arată că, pentru consumatorul german, Dr. Oetker este cea mai cunoscută, iubită şi cea mai folosită marcă din domeniul alimentar.
Activităţile profesionale au orientare internaţională: Dr. Oetker International GmbH constituie acoperişul a numeroase societăţi de producţie şi distribuţie Dr. Oetker. În afara Germaniei activează companii în vestul şi estul Europei precum şi în Canada sau Brazilia, însumând în total peste 5.800 angajaţi.
Cifra de afaceri a tuturor companiilor ce activează sub tutela Dr. Oetker International GmbH a fost în 2002 de aproximativ 1 miliard euro. Părţile externe reprezintă 47% din total cifră de afaceri, iar cele interne 53%.
De mai bine de 100 de ani, LABORATORUL DE TESTĂRI garantează reuşita produselor Dr. Oetker prin testarea ingredientelor, modurilor de preparare şi dezvoltare de reţete.
În viitor, Dr. Oetker va continua internaţionalizarea activităţilor sale în încercarea de a preîntâmpina cerinţele consumatorilor.

Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA Allrestaurants - DR. OETKER RO SRL - Curtea de Arges, ROMANIA
x
X