UPOFLOOR (GENERAL)

Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND

Address: Sinimäentie 8 A, FI- 02630 Espoo, FINLAND
Phone: +358207409600 Mobile: * Fax: *
Website: http://upofloor.com/ Email: *

Upofloor Oy on suomalainen lattianpäällystevalmistaja, joka perustettiin 1955 Nokialla. Upofloor on osa Kährs-konsernia. Vuonna 1857 perustettu Kährs on Euroopan vanhimpia ja johtavia puulattianvalmistajia, jonka brändi on maailmanlaajuisesti tunnettu.
Jo 1950-luvulla Upofloor (silloinen Kymarno Oy) oli muovilattianpäällystealan pioneeritoimija. Vuosikymmenten varrella olemme laajentaneet tarjontaa asiakkaidemme tarpeita seuraten ja tällä hetkellä Upofloor on käytännöllisesti katsoen täyden palvelun lattiatalo; tuotevalikoimastamme löytyvät lähes kaikki lattianpäällystetyypit niin kodin- kuin julkisiinkin tiloihin.
Uusi vuosituhat merkitsi Upofloorille uudelleen nousua lattianpäällysteiden edelläkävijyyteen oman intensiivisen tuotekehitystoimintamme myötä. Vuonna 2004 syntyi täysin uudenlainen PVC- ja pehmitinvapaa julkisten tilojen lattianpäällystemateriaali, joka on suunniteltu käyttäjien hyvinvointia ja tulevaisuuden tiukentuvia ympäristövaatimuksia silmälläpitäen. Maailmanlaajuisestikin omassa luokassaan painiva LifeLine kasvoi kokonaiseksi tuoteperheeksi ja sen markkinat ovat laajenneet niin Keski-Eurooppaan kuin USA:hankin. Tulevaisuuden kasvavaan PVC-vapaiden lattioiden kysyntään Upofloor on varautunut rakentamalla lisäkapasiteettia Ikaalisten tehtaalle. Laajennusosa valmistui vuonna 2010 ja vuonna 2014 lanseerattiin uuden sukupolven PVC- ja pehmitinvapaat lattianpäällysteet Zero ja Xpression.

Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND Allrestaurants - UPOFLOOR - Espoo, FINLAND
x
X