HUNAJAINEN SAM (GENERAL)

Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND

Address: PL 148, 06101 Porvoo, FINLAND
Phone: +358104209060 Mobile: * Fax: *
Website: http://hunajainensam.fi Email: *

Olemme Hunajainen SAM. Perheyrityksemme on palvellut hunajanystäviä jo yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan. Toimintamme perustana on rakkaus hunajaan ja teemme kovasti töitä suomalaisen hunajakulttuurin kehittämiseksi.
Innostamme koti- ja ammattikeittiöitä hunajan monipuoliseen käyttöön ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kehitämme uusia hunajatuotteita ja luomme jatkuvasti uusia hunajareseptejä yhteistyössä ravintola-alan huippuammattilaisten kanssa.
Hunajaisten makuelämysten takaamiseksi tarjoamme maailman parhailta satoalueilta tuotettua hunajaa. SAM hunajan maku, väri ja juoksevuus syntyvät tarkasti valitun kasvuympäristön kasvillisuudesta.
Olemme ylpeitä siitä, että hunajavalikoimamme on Suomen laajin ja monipuolisin. Valikoimaamme kuuluvat lajihunajat, alkuperämaahunajat, luomuhunajat, hunajapikarit, hunajatikut, Reilun kaupan hunajat sekä luonnollisesti juoksevat hunajat.
Korkeat laatukriteerit ja valvottu tuotanto ovat meille perusasioita. Uskomme reiluuteen. Olimme yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka sai oikeuden käyttää Reilun kaupan merkkiä Suomessa.

Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - HUNAJAINEN SAM - Porvoo, FINLAND
x
X