BOSGÅRD OY (GENERAL)

Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND

Address: Bosgårdintie 68, 06200 Porvoo, FINLAND
Phone: +358405336327 Mobile: * Fax: *
Website: http://bosgard.com/ Email: *

Bosgårdin kartano on nykyaikainen luomumaatila, joka kasvattaa luomu-luonnonlaidunlihaa ja harjoittaa maatilamatkailua. Maatilamme toimii aktviisesti läpi vuoden. Kasvatamme luomu-pihvikarjaa, viljelemme peltoja, hoidamme tilan talousmetsiä ilman avohakkuita sekä järjestämme erilaisia tilaisuuksia asiakkaillemme. Charolais-rotuinen karja on suuri ylpeyden aiheemme ja tilan selkäranka. Lehmät hyödyntävät tilan luonnonlaitumia ja hakamaita sekä samalla ylläpitävät perinnemaisemia.
Bosgårdissa voi tulla käymään milloin hyvänsä. Piipahda virkistäytymässä luonto- ja kulttuuripolulla talvisena pakkaspäivänä tai tule nauttimaan kartanomiljööstä kevään avajaisissa tai perinteisissä joulumyyjäisissä. Kesäkauden aikana meillä tapahtuu paljon ja järjestämme hauskoja tapahtumia, johon voit osallistua. Kartanon tilat ja ravintola tarjoavat myös upeat puitteet erilaisille juhlatilaisuuksille kuten häille tai muille merkkipäiville. Järjestä tilaisuutesi meillä ja kysy lisää!

Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND Allrestaurants - BOSGÅRD OY - Porvoo, FINLAND
x
X