DIETA (GENERAL)

Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND

Address: Holkkitie 8 A, FI-00880 Helsinki, FINLAND
Phone: +358975519100 Mobile: * Fax: *
Website: http://dieta.fi Email: *

Dieta Oy on Suomen toiseksi suurin ammattikeittiölaitteiden ja -tarvikkeiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Valikoimamme yli 10 000 tuotenimikettä tekevät Dietasta Suomen kattavimman keittiötalon.

Yrityksemme tehtävä on ratkaista asiakkaan tarpeet ja helpottaa heidän arkeaan. Kokeneet myyjämme opastavat keittiösuunnittelun ensiaskeleista lähtien ja olemme mukana ammattikeittiössä koko sen elinkaaren ajan – suunnittelusta huolenpitoon. Tuotteitamme voi tilata kaikkialle Suomeen ja Roihupellon myyntinäyttely on avoinna jokainen arkipäivä klo 8–16, tervetuloa tutustumaan!

Dieta Oy tarjoaa ammattikeittiöiden suunnittelu- ja huoltopalveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ammattikeittiöiden toteutuksesta niin kahviloihin, ravintoloihin, tavaratalo/ravintolaketjuihin kuin esimerkiksi sairaaloihin, kouluihin ja palvelutaloihin. Arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa teemme vuosittain yli 100 ammattikeittiöprojektia ja julkisen projektimyynnin työskentelytapa on meille tuttua.

Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - DIETA - Helsinki, FINLAND
x
X