JUUSTOPORTTI (GENERAL)

Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND

Address: Pohjoinen Pikatie 8, 04600 Mantsala, FINLAND
Phone: +358447938050 Mobile: * Fax: *
Website: http://juustoportti.fi Email: *

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportin historia kulminoituu mustaan friisiläishieho Isabellaan. Tämä lehmä oli ensimmäinen rotuaan Etelä-Pohjanmaalla, se hankittiin Keski-Kasarin tilalle Jalasjärvelle vuonna 1965. Isabellan tuottamat maitomäärät olivat merkittävästi suuremmat kuin mihin oli aiemmin totuttu. Myös maidon laatu oli juuston valmistukseen paremmin sopivaa. Isabellan tarina jäi elämään osana Juustoportin historiaa - siitä kaikki alkoi.

Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta yli 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa.

Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND Allrestaurants - JUUSTOPORTTI - Mantsala, FINLAND
x
X