PUUSTELLI (GENERAL)

Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND

Address: Harjavalta, 29200 Teollisuuskatu 46, FINLAND
Phone: +358102776000 Mobile: * Fax: *
Website: http://puustelli.fi Email: *

Puustelli on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan ja palveluistaan. Jo vuodesta 1983 lähtien olemme olleet Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiömerkki.

Harjavalta-laadusta syntyi käsite jo vuosikymmeniä sitten. Kalusteet valmistetaan aina korkealuokkaisista materiaaleista ja mekanismeista, ekologisuudesta tinkimättä. Moderni tehdas sekä tuotanto- ja valmistustavat varmistavat asiakkaallemme kestävät, pitkäikäiset ja turvalliset tuotteet. Puuovien valmistus kertoo puuseppäperinteiden säilymisestä tehtaallamme. Puustelli-laadusta kertoo sekin, että asiakkaistamme huikeat 93% on tyytyväisiä toimintaamme. Teemme intohimoisesti töitä yltääksemme yhä parempaan suoritukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Panostamme osaamiseen, kestävään kehitykseen ja luotettavuuteen. Bureau Veritas on arvostettu tunnus, myös kansainvälisesti. Puustelli on saanut oikeuden käyttää tätä tunnusta jo vuosia.

Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND Allrestaurants - PUUSTELLI - Teollisuuskatu 46, FINLAND
x
X